Serdecznie zapraszamy nauczycieli i uczniów do zapoznania się z rezultatami projektu Sharing cultures through food, który realizowaliśmy w tym roku szkolnym we współpracy ze szkołami z Chorwacji, Grecji, Francji, Włoch oraz jedną szkołą polską.
Równocześnie chcielibyśmy podziękować pani Dyrektor Joannie Rudek za wsparcie naszych działań i okazaną nam życzliwość oraz jej zastępcy – pani Zofii Pławeckiej – za uczestnictwo w tym projekcie.
Dzięki współpracy międzynarodowej i zespołowej wzbogaciliśmy naszą wiedzę, umiejętności i doświadczenia, którymi chcemy się podzielić.
Link do projektu: https://twinspace.etwinning.net/69441/home
Zespół projektowy:
Zofia Pławecka, Joanna Potoniec, Elżbieta Kita (nauczyciele przedmiotów zawodowych), Monika Pasionek, Monika Kowalczyk (nauczyciele języka angielskiego),
Beata Orzeł, Grzegorz Golonka, Karolina Smreczek, Karolina Kutaj, Klaudia Kaptur, Magdalena Kurek, Marzena Hybel, Natalia Dudek, Natalia Leja (uczniowie klasy 2 G), Jarosław Kulig, Szymon Filipiak, Weronika Ubik (uczniowie klasy 3 G2) – technikum gastronomiczne
Julia Dudczyk, Magdalena Krzemińska, Sylwia Kowalska (uczennice klasy 2 F/H), Aneta Pajor, Gabriela Szotkowska, Małgorzata Madoń (uczennice klasy 3 F/H) – technikum hotelarskie